Jump to content

please help me - "Script Installer"


Recommended Posts

Guest paulyii
I had used the Script Installer to install "b2evolution" after the completion . [COLOR=#0000FF][B]"Install Completed"[/B][/COLOR] when i tried to load my site ( [B][URL]http://paulyii.byethost24.com/blog/[/URL][/B][URL="http://paulyii.byethost24.com"] )[/URL] Just a[COLOR=#FF0000][B] BLANK[/B][/COLOR] page appeared ( NOTHING at all ) What happened ? what did i missed out anything ? Please helps. Thanks and Regards always !! Edited by paulyii
Link to post
Share on other sites
Guest paulyii
I tested it under the "text" directory .. the page appears siad : " [quote][b]Test successful. If this page can be loaded, it means that the .htaccess that is being staged in this test folder did *NOT* crash apache. This is good. This means we can use that .htaccess file in production.[/b][/quote] now... where did i did wrong ? i had all the necessary files [b]chmod[/b] as required. [B]can anyone advise me ?[/B] ( [COLOR=#FF0000][B]NB: i cant submit any ticket to seek help too[/B][/COLOR] )
Link to post
Share on other sites
Guest BurkeKnight
Please use the ticket system in your control panel to get support, if that is not working, you can file a support ticket via: [url]http://byet.org/premiumsupport[/url]
Link to post
Share on other sites
  • 3 months later...
  • 4 months later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...