Jump to content

SEO tools don't work with HTTPS


Recommended Posts

Hello, as the title says the SEO tools aren't loading when the cPanel is accessed via HTTPS.

 

I'd guess it has to do with how the iframe is loaded. The frame tries to load an insecure page (that is, one using http) into a secured one so it gets blocked.

Link to post
Share on other sites
12 hours ago, Yay said:

Hello, as the title says the SEO tools aren't loading when the cPanel is accessed via HTTPS.

 

I'd guess it has to do with how the iframe is loaded. The frame tries to load an insecure page (that is, one using http) into a secured one so it gets blocked.

Does any error appear like " Direct access is not allowed ... " ?

Or simply it refuses to load the iframe ?

Link to post
Share on other sites
On 2017-6-16 at 8:38 PM, Stephen said:

Just load it over http. The threat model of anyone stealing cookies or hijacking the session is extremely low. 

That's just not a solution. They give the option to access cPanel on both https and http so they should cater to both parties.

Link to post
Share on other sites
  • 2 weeks later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...