Jump to content

SSL Certificate on vPanel


Recommended Posts

I think you should contact on Support.myownfreehost.net or support.ifastnet.com

Support staff messaged me"Hi there,

You will need to use http. we try to issue SSL on https but lets encrypt have severe rate limits preventing us from issuing enough certs as fast as they are needed.

SSL is generated on the cPanel sub domain names automatically by the server, you do not need to do anything to make that work, it can take upto 7 days or more for the SSL to activate.

 

Thank you and stay safe !

 

Please let us know if there is anything we can do.

 

 

Best Regards"

Edited by AwesomeTech
Link to post
Share on other sites
On 11/17/2020 at 9:56 PM, luispatricio said:

When I access the vPanel for my reseller domain via HTTPS I get this error:image.png.9ee8a95aea28162396302d63df35b720.png

It also happens in Chrome

image.png.5bf0258181a3095201dd74931e208df3.png

Is there a way to fix it?

Hello there,

 

As mentioned by AwesomeTech iFastNet is responsible for this and it might take some time to activate. At the moment it seems that the ssl is now activated in your website's vPanel url. If you have additional problems you should contact iFastNet support on https://support.ifastnet.com

 

I hope that I helped.

Best Regards,
Dimitris

Link to post
Share on other sites
  • 1 month later...
On 18.11.2020 at 04:17, AwesomeTech said:

Я думаю, вам следует связаться с Support.myownfreehost.net или support.ifastnet.com

Сотрудники службы поддержки написали мне: "Привет!

Вам нужно будет использовать http. мы пытаемся выдать SSL на https, но позволяем шифрованию иметь жесткие ограничения скорости, не позволяющие нам выдавать достаточно сертификатов так быстро, как они необходимы.

SSL генерируется на субдоменных именах cPanel автоматически сервером, вам не нужно ничего делать, чтобы это работало, активация SSL может занять до 7 дней или больше.

 

Спасибо и будьте в безопасности!

 

Сообщите нам, что мы можем сделать.

 

 

С уважением"

In support.ifastnet.com they answered me the same. But so far haven't enabled https.

Link to post
Share on other sites
4 hours ago, Chost said:

In support.ifastnet.com they answered me the same. But so far haven't enabled https.

It will take some time lets Encrypt have severe rate limits preventing us from issuing enough certs as fast as they are needed. So please wait for atleast 7 days if it takes longer than 7 days then re-contact to IFASTNET

Link to post
Share on other sites

This issue seems to have been solved therefore, I will be closing this thread.

The website in question has an active certificate since the 18th of November 2020.

If you are also facing this issue, I'd suggest you be patient and wait it out; your cPanel will get a certificate after a while.

#Thread locked.

Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...